برگزاری دوره های عالی کسب و کار ( DBA ، MBA )

تاریخ :    ۱۳۹۲ شنبه ۲ شهريور

قابل توجه

مدیران محترم سازمانها، موسسات، شرکتها و نهاد های مالی و متقاضیان حقیقی

با سلام و احترام

هزاره سوم ، عرصه رقابت و تحولات شگرف در کسب و کار است و حسابداری مدیریت ، دانش نو پای علم حسابداری، پارادایم قرن بیست تلقی گردید که بعنوان نظام اطلاعات تصمیم گیری، تاثیر قابل ملاحظه ایی در این عرصه دارد . بطوریکه ضرورت توسعه دانشی و حرفه ایی آن، ضرورت انکار ناپذیر اقتصاد دانش بنیان بشمار آمده است که در تامین نیاز اطلاعات درون سازمانی مدیران نقش بسزایی ایفاء می نماید.

بر این اساس به حول قوه الهی و با اهتمام جدی، انجمن حسابداری مدیریت ایران به عنوان منحصر بفرد ترین انجمن علمی مورد تائید وزارت علوم و تحقیقات و فناوری در حوزه تخصصی حسابداری به شماره مجوز 3/208879 و ثبت به شماره 30933 با عنوان موسسه علمی، در اداره ثبت شرکت ها، اکنون،  در راستای اهداف و ماموریت های اساسنامه ایی خود موفق به اخذ مجوز برگزاری دوره های تخصصی و حرفه ایی کوتاه مدت در حوزه کسب و کار بازار مالی از کمیسیون انجمن های علمی کشور ( وزارت علوم، تحقیقات و فناوری )، به شماره 65989، گردیده که با بهره مندی از اساتید مجرب دانشگاهی  و حرفه ایی، برگزاری دوره های عالی و اجرایی مدیریت کسب و کار حسابداری مدیریت و حسابرسی عملکرد (DBA  و MBA حرفه ایی) را با گرایش حسابداری مدیریت و حسابرسی عملکرد، برنامه ریزی و از بهمن ماه 1392 تعداد محدودی دانشپذیر می پذیرد.

لذا بدینوسیله به اطلاع علاقه مندان حرفه ا یی می رساند که با مراجعه به سایت انجمن به آدرس سایت www.imaa.association.iau.ir   ،  و از طریق لینک ثبت نام  دوره های MBA  و  DBA،  نسبت به اطلاع از ضوابط و نحوه حضور در دوره اقدام و ثبت نام نمایند. مهلت ثبت نام انتخاب دوره تا ساعت 24 روز جمعه مورخ 92/10/27 می باشد. امید است این تلاش ارزشمند انجمن در ارتقاء دانش حرفه ایی مخاطبان و فعالان بازار و کسب و کار مالی که مبتنی بر تدبیر است، موجبات امید به توسعه حرفه ایی حسابداری و حسابرسی را فراهم کند  و شرایط و امکان کارآفرینی دانشپذیران را در جهت پیشرفت کشور که با آغاز فعالیت دولت تدبیر و امید مقارن گردید را به همراه داشته باشد و همچنین در تحقق  اهداف و ضوابط مقرر در اسناد بالادستی کشور نقش آفرینی نماید.   انشاء اله

انجمن حسابداری مدیریت ایران

صفحه اصلی
معرفی انجمن
هیات موسس
هیات مدیره
اعضای انجمن
راهنمای عضویت
عضویت در انجمن
راهنمای نگارش مقالات
اخبار
همایشها و کارگاه ها
گالری تصاویر
مقالات
تماس با ما
 : ایمیل
  : کلمه عبور
! رمز عبور را فراموش کرده ام

بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
از چه طریقی با انجمن حسابداری مدیریت ایران آشنا شده اید؟

نتیجه
:: كميسيون انجمنهاي علمي ايران