اطلاعیه مهم (تخفیف ویژه همراه با خدمات متمایز حرفه ای و تحلیلی از بازار مالی برای اعضای انجمن)

تاریخ :    ۱۳۹۴ يکشنبه ۲۳ فروردين

بر اساس توافقات بعمل آمده با شرکت اطلاع رسانی ملت بازار در خصوص استفاده اعضاء انجمن از سایت خبری - تحلیلی ملت بازار جهت ارائه آخرین اخبار و اطلاعات حوزه بورس و بازار سرمایه (خدمات تحلیلی - حرفه ایی)، مقرر و توافق گردید، در صورتیکه انجمن نسبت به معرفی متقاضیانی ( اعضاء حقیقی و حقوقی ) که قصد افزایش دانش و بینش بورسی خود و یا کارکنان خود را با استفده از  آخرین آخبار، اطلاعات، گزارشات روز بازار سرمایه در تمامی حوزه های مرتبط و همچنین تحلیل های اقتصادی و فنی حوزه، ایجاد فضای آموزشی، گفتگو،  پرسش و پاسخ و نهایتاً نظر سنجی در حوزه بورس و بازار سرمایه را دارند،  اقدام نماید، شرکت اطلاع رسانی ملت بازار ،  استفاده دوره ای و خرید بسته های 6 ماهه و 12 ماهه، خدمات درخواستی را با حداکثر تخفیف(  50%  )، در اختیار اعضاء معرفی شده، قرار دهد.

لذا، از این تاریخ  اعضاء محترم انجمن میتوانند، جهت کسب اطلاعات بیشتر و  استفاده از تخفیفات مذکور، به سایت ملت بازار به آدرس مستقیم www.mellatbazar.ir مراجعه و نسبت به ثبت نام اقدام نمایند.

توجه: اعضای انجمن می بایست، برای دریافت کد تخفیف، به دبیر خانه انجمن مراجعه نموده و پس از دریافت کد تخفیف 12 رقمی، نسبت به عضویت در پایگاه خبری تحلیلی ملت بازار به نشانی www.mellatbazar.ir  اقدام نمایند.

همچنین جهت اعمال کد تخفیف فوق و برخورداری از سایر مزایای این وب سایت ، در زمان ثبت نام ، انتخاب کد معرف 115 که متعلق به انجمن مهندسی مالی ایران می باشد ضرورت دارد.

ضمناً، تلفن مستقیم شرکت ملت بازار  7- 88498836 و یا تلفن دبیر خانه انجمن بشماره 8-44050657 جهت هرگونه اطلاعات بیشتر بحضور معرفی میگردد.

دبیرخانه انجمن حسابداری مدیریت ایران

صفحه اصلی
معرفی انجمن
هیات موسس
هیات مدیره
اعضای انجمن
راهنمای عضویت
عضویت در انجمن
راهنمای نگارش مقالات
اخبار
همایشها و کارگاه ها
گالری تصاویر
مقالات
تماس با ما
 : ایمیل
  : کلمه عبور
! رمز عبور را فراموش کرده ام

بازدید امروز
بازدید دیروز
کل بازدیدها
از چه طریقی با انجمن حسابداری مدیریت ایران آشنا شده اید؟

نتیجه
:: كميسيون انجمنهاي علمي ايران